Brukte bildeler på nett

Bildeler på nett

Når vi ønsker å reparere eller få service på bilen vi har hatt i en del år som vi fortsatt ønsker å få noen flere år ut av, kan det være verdt å kjøpe brukte deler i stedet for nye. Det finnes flere steder som tilbyr brukte deler. Vi har flere nettsteder som selger brukte deler i Norge og også flere utenlands.

Vedlikehold av bruktbil

Det er mange grunner til å få noen flere gode år ut av en eldre bil som allerede har gitt oss mange gode år. Kanskje har vi beholdt den gamle bilen når vi kjøpte ny fordi vi har kjøpt oss et hus ved sjøen som krever store mengder med oppussing. Vi ønsker ikke alltid å bruke vår nyeste bil til å frakte materialer. Eller vi ønsker at vår 18 år gamle sønn skal ha sin egen bil nå som han nettopp har fått sertifikatet men ønsker ikke å investere i helt ny bil til ham. Eller kanskje vi har en klassisk modell vi ønsker å få tilbake i original stand. Eldre biler krever også vedlikehold men vi ønsker ikke alltid å investere store summer på reparasjoner avhengig av hvor lenge vi planlegger å fortsette å bruke bilen. Da kan det være en god ide med brukte bildeler. I noen tilfeller kan det også være en utfordring å få tak i nye deler til eldre biler. Spesielt om vi restaurerer en klassisk modell kan brukte deler være eneste alternativ. Vedlikehold av bruktbil krever ofte andre løsninger enn nyere biler.

Brukte deler i Norge

Vi har hatt flere utsalgssteder for brukte deler i Norge i mange år. Flere av disse utsalgsstedene er nå å finne på nett for brukte bildeler, et eksempel på dette er Reservedeler24.CO.no. Ved å bruke brukte deler kan det være mange kroner å spare ved vedlikehold av bilen. Når vi kjøper brukte deler er det viktig at vi er klar over hvilken tilstand de er i. Det kan være en utfordring å vurdere hvilken tilstand brukte deler er i, og bestiller vi brukte deler på nett trenger vi å kunne stole på at leverandøren kan bedømme delenes tilstand slik at vi får det resultatet vi ønsker.

Utenlandske brukte bildeler

Vi finner også flere leverandører utenfor Norges grenser som selger brukte bildeler. Vi kan her få enda bedre priser, men vi må vite noe om leverandøren for å være sikker på at vi får deler vi kan bruke. Det er ikke lett å få sjekket kvaliteten på delene før vi mottar dem. Men utenlandske deler kan være like bra som norske. Kjøper vi norske deler trenger vi også å kjenne leverandøren. Dette kan vi enten sjekke ved å teste ut leverandøren, eller vi kan finne ut hva andre sier om leverandøren. Vi kan finne like bra utenlandske brukte bildeler som norske.

Kvalitet på bruktdeler

Kvalitet på bruktdeler varierer. Mange steder vi finner brukte deler kommer disse fra bilopphuggerier. Men det er mange grunner til at man må vrake en bil. Det kan være mange gode deler på bilden selv om motoren har skjært seg og vi har fått en skade i blokka. For at vi skal finne gode, brukte deler på nett er vi avhengige av at vi kjenner leverandøren vi benytter og vet om de leverer gode produkter, eller ei. Det er vanskelig å vite hvor lenge brukte deler er benyttet og hvilken tilstand de er i.

Det er mange grunner til at brukte deler kan være løsningen for vedlikehold av bilen vår. Vi finner gode, brukte deler både i Norge og i utlandet, og kan spare mye på å benytte brukte deler i stedet for nye.